BETALNINGAR

Din transaktion- och betalningsinformation är hanterad direkt via vår betalningsleverantör med säker kryptering och enligt strikta bankstandarder. Din kreditkortsinformation är automatiskt överförd direkt till banken och kan inte läsas eller spåras av någon annan än din bank.

Om du har valt faktura via Klarna men vill pausa din faktura, vänligen använd i första hand Klarnas app för detta. Men om du har några eventuella frågor om appen, vänligen kontakta Klarnas kundtjänst: Kundtjänst Klarna

För att undvika eventuella påminnelseavgifter rekommenderar vi att du pausar din faktura hos Klarna tills vi har hanterat din retur. Du kan göra detta själv i Klarna-appen eller kontakta dem så att de kan hjälpa dig. 

Vi anpassar våra priser i förhållande till trender, lagerstatus och efterfrågan från våra kunder. Prisjusteringar eller kampanjer berättigar ej till återbetalning av prisskillnad.

Vi erbjuder flera typer av betalningsmetoder, bland annat Klarna. Om du skulle vilja veta mer om betalningsmetoderna så hittar du dem i kassan. 

Hittar du inte vad du letar efter ?

I formuläret nedan så kan du kontakta oss kring eventuella frågor så hjälper vi dig med det! 

Scroll to Top